Vozač "kamiona smrti" priznao, ali ne ubistvo

Autor: Republika

Svet

25.11.2019

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač "kamiona smrti", koji je optužen za smrt 39 migranata u Eseksu, priznao da je učestvovao u planiranju ilegalne imigracije.

RepublikaFoto: youtube.com/News TV

Mauris Robinson (25) priznao je da je 1. maja 2018. i 24. oktobra 2019. godine pomagao pri organizaciji nezakonitih ulazaka u Veliku Britaniju, piše BBC.

Za sada sud nije zatražio da se izjasni o optužbi za ubistvo 39 Vijetnamaca čija tela su nađena u hladnjači koju je on vozio. Tela su nađena 23. oktobra, a među njima bilo je i dece.

Robinson je takođe optužen i za krivično delo trgovine ljudima kao i za nezakonito sticanje imovine. On će ostati u pritvoru do sledećeg ročišta koje bi se trebalo da se održi 13. decembra. Osim Robinsona, za krivično delo trgovine ljudima, optužen je i Kristofer Kenedi (23) iz Severne Irske. Tri druge osobe koje su uhapšene zbog tog slučaja puštene su na slobodu uz kauciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading