(VIDEO) Ćerka milijardera ZADAVLJENA TOKOM SEKSA: Evo šta čeka ubicu!

Autor: Republika

Svet

22.11.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je u toku seksa zadavio ćerku britanskog milijardera proglašen je krivim za ubistvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Grejs Milan je zadavljena na smrt u toku seksa, dan pre svog 22. rođendana, a za ubistvo je optužen momak koga je upoznala preko Tindera. Ona je najpre proglašena nestalom u Oklandu na Novom Zelandu prošle godine, kasnije je pronađena mrtva, a njeno telo je bilo nagurano u kofer koji je zatim zakopan u grmlju izvan grada.

Njen otac Dejvid Milan plakao je dok je govorio o svojoj divnoj ćerki kojoj je brutalno oduzeo život 27-godišnji ubica, piše "Dejli mejl".

- Grejs je bila prelepa, talentovana i voljena ćerka. Grejs je bila naše sunce i zauvek će nam nedostajati.

Njena majka Džil je tiho jecala dok je presuda čitana svega pet sati nakon što je porota otišla na zasedanje.

Ubica, koji se iz pravnih razloga ne može imenovati, koristio je tronedeljno suđenje za ubistvo da ispriča otrovne laži o tome da je Grejs slučajno umrla tokom grubog seksa za koji je lažno tvrdio da ga ohrabrivala.

Foto: Ilustracija

Ustvari, on ju je do smrti davio iz sopstvenog seksualnog zadovoljstva, gledao je porno filmove nakon toga i nagurao nejno beživotno telo u kofer. Ubica je čak ostavio Grejs u ​​svojoj sobi natopljenoj krvlju da bi otišao na drugi sastanak, pre nego što je odlučio da je sahrani u blatnjavu rupu novozelandskog zaleđa.

Kazna će mu biti izrečena u februaru.

- Ona nije zaslužila da bude ubijena na tako varvarski način. Grejs je oduzeta od nas na najbrutalniji način pre godinu dana i naša porodica je skrhana. Sa tim ćemo živeti do kraja života - rekao je Dejvid Milan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading