UŽAS NAD UŽASIMA! Trudnicu koja je šetala šumom nasmrt su izujedali psi!

Autor: blic.rs

Svet

20.11.2019

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elisu Pilarski (29), koja je bila u šestom mesecu trudnoće, suprug je našao mrtvu i oblivenu krvlju u subotu posle podne u šumi Rec, 88 kilometara severno od Pariza.

RepublikaFoto: twitter.com/MelGibsonFan3
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, Pilarski je šetala psa Kertisa kada je napadnuta. Obdukcijom je utvrđeno da je iskrvarila između 13 i 13.30 h pošto je izujedana po rukama, nogama i glavi.

Policija je uzela uzorke DNK grupe lovačkih pasa, koji su se u to vreme nalazili u šumi, kako bi ispitala da li su je oni napali.

Kako se saznaje, ona je delimično izujedana i nakon što je već bila mrtva.

Uzorci DNK uzeti su i od žrtvinih pasa, uključujući i ljubimca koga je toga dana izvela u šetnju. Rezultati analize za sada nisu poznati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Žena je pozvala supruga Elila dok je bila u šetnji i rekla da se plaši da će je napasti čopor pasa, prenela je TVA Nuvel. On je odmah nakon razgovora krenuo sa pariskog aerodroma, gde radi, a na lice mesta je stigao 45 minuta kasnije i zatekao unakaženo suprugino telo.

Kako se navodi, on je pratio zavijanje psa Kertisa, koji je preživeo napad, i tako našao ženu. Policija ne isključuje mogućnost da su je napali psi lutalice, ili možda čak i njen pas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading