(VIDEO) Malo gledaju pornić predsednice, malo se ubijaju: Nove žrtve na protestima u Boliviji

Autor: Tanjug, Republika

Svet

20.11.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u Boliviji dobija sve veće razmere iz sata u sat, a kako to obično i biva kod prevrata, revolucija ili kakvih drugih velikih promena, sve je umotano u smešu seksa, droge i ubistava. Tako su prva dešavanja posle prikazivanja porno snimka glumice za koju pristalice Eva Moralesa tvrde da je niko drugi do predsednica Bolivije Žanin Anjez, što druga strana opovrgava, bile vojna i policijska akcija protiv demonstranata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Protesti u Boliviji

Akcija je pokrenuta kako bi se obezbedilo snadbevanje gorivom iz postrojenja koje su blokirale pristalice bivšeg predsednika Eva Moralesa, saopštili su kancelarija javnog branilaca i zdravstveni zvaničnici.

Okolnosti koje su dovele do nasilja za sada nisu poznate, ali novinar AP-a je rekao da je čuo pucnjavu u blizini postrojenja za gorivo.

Oblak dima uzdigao se iznad mesta na kojem su demonstranti zapalili vatru, dok je vojni helikopter nadletao tu oblast.

 

 

Policijske i vojne snage sinoć su koristile oklopna vozila i helikoptere kako bi odblokirale pristup postrojenju u gradu Alto, u blizini prestonice La Paz. Helikopteri su nadletali puteve oko fabrike Senkata, kojom rukovodi javno preduzeće YPFB, a koje su demonstranti blokirali gomilom zapaljenih guma.

 

 

Učesnici protesta zahtevaju povratak Moralesa, koji je dobio azil u Meksiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading