AMERIČKA BIZNISMENKA OGORČENA: Džonson me odbacio kao da sam gremlin!

Autor:

Svet

17.11.2019

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka biznismenka Dženifer Arkjuri, koja je u javnosti povezivana sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom, rekla je da ju je on odbacio kao da je gremlin, lik iz popularnog tinejdžerskog horor filma iz osamdesetih godina prošlog veka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Džonson

Arkjurijeva je u intervjuu britanskoj televiziji ITV rekla da ju je Džonson ignorisao kada je pokušala da razgovara s njim o tome kako da se nosi sa pisanjem medija da je imala specijalan tretman zbog odnosa sa Džonsonom u vreme kada je on bio gradonačelnik Londona, ali je odbila da kaže da li je to prijateljstvo bilo intimne prirode.

-Čuvala sam tvoje tajne, bila sam tvoj prijatelj... I potpuno sam slomljena zbog načina na koji si me odbacio kao da sam neki gremlin - rekla je ona.

Džonson je ranije rekao da nije bilo ničeg neprimerenog u njegovom odnosu s Arkjurijevom u vreme kada je bio gradonačelnik britanske prestonice. Premijer, koji se nalazi u kampanji pred vanredne izbore 12. decembra, poručio je takođe da su mu svi kandidati Konzervativne partije obećali da će podržati njegov sporazum o Bregzitu.

- Svih 635 kandidata, svi do jednog, obećali su mi da će, ako budu bili izabrani, glasati u parlamentu za usvajanje mog sporazuma o Bregzitu, tako da možemo da okončamo period neizvesnosti i konačno napustimo EU - rekao je Džonson u intervjuu Dejli telegrafu.

Džonson je naveo da narodu nudi pakt. - Ako budete glasali za konzervativce, možete biti 100 odsto sigurni da će većinski konzervativna vlada odblokirati parlament i sprovesti Bregzit - kazao je Džonson.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading