BIZARNO: Muškarac pokušao da ima se*s sa gomilom lišća, porodice sa decom gledale u šoku!

Autor: srbijadanas.com, Republika

Svet

01.11.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Golsorki, 26-godišnji Britanac, dobio je kaznu od osam nedelja zatvora nakon što je pokušao da ima seks sa gomilom lišća na parkingu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Golsorki su prijavili radnici obližnjeg paba, nakon što se pijani mladić spuštenih pantalona zaleteo u gomilu lišća ispred šokiranih porodica sa decom koje su sedele i ručale u pabu.

Okupljeni su prvo vikali na mladića, a onda je on podigao veš i pobegao u grmlje iz kojeg je izašao deset minuta kasnije, nakon što je policija stigla i pozvala ga da izađe. 

- Kolega i ja smo videli muškarca koji se ponaša čudno. Imao je spuštene pantalone i videla mu se zadnjica, a ponašao se kao da simulira seks. U jednom trenutku sam povikao na njega, a onda je ustao, obukao pantalone i seo u grmlje - ispričao je jedan od zaposlenih u pabu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Advokat mladića kazao je da je Golsorki pre incidenta uzeo kombinaciju droga i alkohola, pa je "bio u čudnom stanju". Dodaje i da se mladić ne seća ničega.

- Ne može da objasni svoje ponašanje i neverovatno je posramljen - rekao je advokat. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading