Tramp se smorio: Loše se ponašaju prema meni, selim se na Palm Bič

Autor: Tanjug

Svet

01.11.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp promenio je adresu svog stalnog prebivališta i sada je zvanično postao stanovnik Floride.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Tramp, koji je od 80-ih godina prošlog veka živeo u centru Menhetna u Njujorku, promenio je adresu prebivališta u rezidenciju Mar-a-Lago na Floridi, jer, kako je rekao gradske vlasti su se loše ophodile prema njemu, prenosi briselski Politiko.

- Bela kuća je mesto koje sam zavoleo i na kome ću, nadam se ostati i narednih pet godina. Međutim, moja porodica i ja se selimo na Palm Bič na Floridi, koja će biti mesto našeg stalnog prebivališta. Uvek ću brinuti o Njujorku i stanovnicima Njujorka, ali nažalost, uprkos činjenici da plaćam milione dolara gradu, državi i lokalnim poreznicima svake godine, politički lideri države i grada se loše ponašaju prema meni - napisao je Tramp na Tviteru.

Politiko navodi da je Tramp u Njujorku krajnje nepopularan, kao i da se zakonodavci nisu mnogo trudili da sakriju prezir prema njemu i njegovom ponašanju.

Nedugo nakon Trampove objave na Tviteru, oglasio se i guverner Njujorka Endrju Kuomo koji je napisao da je to dobro rešenje.

- Florido, on je tvoj ceo - napisao je Kuomo na Tviteru.

Imače, Tramp i njegova supruga Melanija su kao drugo mesto prebivališta naveli golf klub u Nju Džersiju i Belu kuću.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading