HAOS U MOSKVI: Privedeno 250 migranata nakon tuče!

Autor: Tanjug

Svet

21.09.2017

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je zadržala u pritvoru 250 migranata nakon tuče ispred tržnog centra na jugoistoku Moskve, izjavio je danas za TASS neimenovani izvor iz policije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Čak 250 migranata privedeno zbog tuče

Kako navodi ruska agencija, migranti "azijskog izgleda" želeli su da se sastanu sa vlasnicima tržnog centra.

- Kako bi se sprečili eventualni masovni nemiri, policajci su ih zadržali u pritvoru i odveli ih u policijsko odeljenje - rekao je izvor ruske agencije.

Kako je objasnio, obezbeđenje tržnog centra pretuklo je sinoć državljanina Tadžikistana koji je tamo radio. On je prebačen u bolnicu sa povredama, uključujući potres mozga.

Potom su drugi radnici započeli tuču sa obezbeđenjem. Još tri učesnika sukoba su kasnije hospitalizovana sa povredama glave i modricama.

Policija je potvrdila da su policajci sprečili sukob između obezbeđenja i zaposlenih u tržnom centru.

Više od 90 osoba je odvedeno u policijske stanice, rekao je portparol moskovskog odeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova.

Otvorena je krivična istraga o huliganizmu. Gradska polciija je odbacila navode medija da je jedan od migranata ubijen tokom tuče. Portparol je potvrdio da je muškarac odveden u bolnicu i da mu je pružena medicinska pomoć. Njega sada ispituje policija.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading