(VIDEO) Jeziva ispovest majke koja sumnja da joj je suprug žrtva "kamiona smrti"

Autor:

Svet

26.10.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kamion smrti" koji je policija pronašla u Eseksu širom sveta izaziva suze i bol kod onih koji sumnjaju da su njihovi najmiliji svoj život završili u hladnjači.

RepublikaFoto: DailyMirrorVideo/Printscreen
Hoang Tai Tuong

Hoang Tai Tuong, iz Vijetnama, postala je očajna jer veruje da se telo njenog supruga nalazi u hladnjači, izgubivši svaku nadu jer je sa njim izgubila kontakt 21. oktobra.

Ona je u izjavi medijima rekla da je njen suprug najpre radio u Nemačkoj i Rumuniji, ali da je izgubio posao. On je nju zamolio da prikupi oko 13000 evra kako bi prešao u Veliku Britaniju, nadajući se da će tamo naći novo zaposlenje.

Da bi suprugu, a potencijalno i sebi, obezbedila bolji život, Hoang je upala u ogromne dugove i platila  put koji ga je odveo pravo u smrt. Ona kroz suze govori da ga više nema, da je sve izgubljeno, i da su ostali samo dugovi.

- Izgubila sam kontakt sa njim 21. oktobra. Ostaje mi veliki dug da otplatim, nemam nade, nemam energije da uradim išta - rekla je uneserećena Hoang Tai Tuong.

Istovremeno, otac nastradalog Nigujena kaže da i on nema mnogo nade i da veruje da je njegov sin tragično skončao u "kamionu smrti".

Podsetimo, policija u Eseksu je otkrila hladnjaču u kojoj se nalazilo 39 leševa za koje se pretpostavlja da su se do poslednjeg trenutka borili da prežive. Trenutno je uhapšeno 5 osoba, a sumnja se da postoje još dva slična kamiona koja krijumčare ljude na sličan način.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading