TAJNA SLUŽBA SAD ISPITIVALA EMINEMA ZBOG IVANKE TRAMP

Autor:

Svet

25.10.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajna služba SAD, zadužena za zaštitu američkog predsednika i njegove porodice, saslušavala je poznatog repera Eminema zbog pretećih stihova o ćerki šefa Bele kuće Donalda Trampa u pesmi "Framed" (Namešteno) sa njegovog albuma "Revival", objavljenog krajem 2017. U toj pesmi se Eminem pita "odakle jebeno Ivanka Tramp u gepeku mojih kola" i kaže "osećam se donekle odgovornim za glupu malu plavušu" koja je "bačena u jezero".

RepublikaFoto: instagram.com/lemineml
Eminem

Američki sajt Bazfid njuz objavio je dokumenta o saslušanju poznatog muzičara na osnovu prijave "zabrinutog građanina". Po papirima do kojih je ovaj sajt, koji prati svet poznatih došao na osnovu Zakona o slobodi informacija, prijava je stigla sa njima konkurentskog tračerskog sajta TMZ, čiji je novinar 15. decembra 2017, na dan izlaska albuma "Revival", poslao mejl Tajnoj službi sa pitanjem da li ova federalna agencija "istražuje Eminema zbog pretećih stihova upućenih prvoj ćerki Ivanki Tramp". Samo osam meseci nakon izlaska ovog albuma Eminem je u avgustu prošle godine izbacio novi pod nazivom "Kamikaze", koji otvara pesma "The Ringer" (Varalica), sa stihovima u kojima poznati Trampov kritičar peva da je "agent narandžasti upravo poslao tajnu službu da uživo vide da li stvarno planiram da ga povredim ili pitaju da li sam povezan sa teroristima".

Bazfid njuz navodi da je nakon izlaska tog albuma tajna služba odbila da odgovori da li su njeni agenti zaista ispitivali Eminema, čije je pravo ime Maršal Meters, pa su zaposleni na tom sajtu podneli zvaničan zahtev i sada dobili dokumenta koja to potvrđuju. Iako je u tim dokumentima veliki deo teksta redigovan i ne može da se pročita, u njemu ipak ima dovoljno materijala koji objašnjava šta se desilo.

 

 

- Ovo nije prvi put da Meters upućuje preteće komentare na račun predsednika SAD i njegove porodice. U junu 2017. Meters je u formi fristajl repa izneo komentare preteće prirode koji su se odnosili na predsednika SAD - piše u dokumentu američke tajne službe u kojem je priložen intervju za sajt Valčr, gde Eminem kaže da mu zbog Trampa "krv proključa".

Tajna služba je nakon dojave uradila proveru Eminema i dogovorila saslušanje u prisustvu njegovih advokata koje je održano 16. januara 2018. Tekst o tome o čemu su pričali nalazi se na dve strane, ali je u potpunosti redigovan, s tim što se vidi da je reper ispitivan i u vezi sa još jednom pesmom s albuma "Revival". Tokom saslušanja agenti su Eminemu počeli da čitaju tekst njegovog fristajl repovanja protiv Trampa, nakon čega im se on pridružio.

- Metersu je pesma bila poznata i počeo je da repuje zajedno s ispitivačima dok su stihovi čitani - navodi se u dokumentu, u kojem se Eminem pominje i pod nadimkom Slim Šejdi.

U prostorijama tajne službe dva dana nakon saslušanja održan je sastanak na kojem je zaključeno da slučaj "ne treba proslediti" federalnom tužiocu.

PESMA

"Framed" (Namešteno, deo pesme)

"Probudio sam se, bila je zora, mora da sam osetio da nešto nije u redu,

Mislim da postajem čudovište zbog droga na kojima sam,

Paja Patak (Donald Duck, odnosi se na Trampa) na televiziji, kamionet Tonka u dvorištu,

Ali, batice, odakle jebeno Ivanka Tramp u gepeku mojih kola?

Moram da ovo da ispitam i pokušam da rešim,

Moram sve da prevrnem jer će mene da terete,

Plus osećam se donekle odgovornim za glupu malu plavušu,

Tu jebenu mažoretkinju koja je bačena u jezero,

Drugo ubistvo kojeg se ne uopšte ne sećam..."

Kanje Vest: Doći će vreme kada ću biti predsednik SAD

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Američki reper Kanje Vest, jedini poznati crni muzičar koji je naklonjen Trampu, ponovo je izjavio da će jednog dana biti predsednik SAD. On je pred izlazak novog albuma "Jesus Is King" govorio o različitim temama, objasnivši da je otvoreno podržavajući republikanskog predsednika želeo da nervira njegove protivnike iz redova demokrata. Muž starlete Kim Kardašijan je uveren da će jednog dana stići do Bele kuće. "Doći će vreme kada ću biti predsednik SAD", rekao je Vest, tvrdeći da će se tada setiti onih koji kulturološki nisu bili u stanju da razumeju ono što radi. On je i ranije govorio i o nameri da se kandiduje za predsednika SAD 2020, kao i o tome da bi bio "drugačiji predsednik".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading