(VIDEO) Jezivo svedočenje žrtve: Princ Endru i Epstajn zajedno ORGIJALI na PEDOFILSKOM OSTRVU!

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

21.10.2019

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dokumentarac preispitaće tvrdnje da se princ Endru pridružio orgijama koje su imali pedofil Džefri Epstajn i devet mladih žena, dok jedna Britanka tvrdi da je Epstajn voleo da "sakuplja ljude", a da mu je princ zapravo "najveći trofej".

Foto: Tanjug/AP
Džefri Epstajn

Virdžinija Roberts govorila je o orgijama u sudskim dokumetima iz 2015. godine, koje je princ odlučno negirao.

Međutim, novi dokumentarac Kanala 4 sada preispituje sudske dokumente i traga za bolničkim izveštajima Robertsove iz vremena kada tvrdi da je zlostavljana.

Prilog navodi izjavu iz januara 2015. godine kao deo slučaja klevete koji je pokrenula bivša Epstajnova devojka Gizlejn Maksvel, u kojoj ona kaže da je "treći put imala seks sa princem za vreme orgija na privatnom ostrvu pedofila".

Roberts je istrakla kako je tada imala 18 godina i da je oko osam mladih devojaka učestvovalo u orgijama.

Ona je rekla da se Epstajn našalio da devojke ne mogu dobro da komuniciraju zbog jezičke barijere i da su one "najlakše" devojke s kojima može da se složi.

Program Kanala 4 od tada je dobio medicinsku dokumentaciju od 9. jula 2001. nakon što je pretrpela 3 nedelje vaginalnog krvarenja.

Njeni dokazi odbačeni su u maju 2015. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading