UŽAS: Silovao bliznakinju svoje devojke i napravio im pakao!

Autor: mirror.co.uk

Svet

19.09.2017

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko je silovao sestru blizakinju svoje devojke, a onda je policiji rekao kako je to slučaj pogrešnog identiteta, čulo se na sudu.

Monstrum silovao bliznakinju svoje devojke/Foto: Ilustracija

Napadač (24), sada je zatvoren nakon što se prijavio. U ponedeljak je osuđen na četiri godine zatvora nakon što je osuđen po svim pojedinačnim tačkama silovanja i nepravednog napada u Melburnu u Australiji.

Napad je rasturio porodicu i bliznakinje više ne govore međusobno. 

Dok su žrtva i monstrum bili sami u kući, on je ušao u njenu sobu i silovao je. Nakon toga, pozvao je svoju devojku i prijavio da ga je njena sestra napastvovala. Takođe je rekao policiji da to ni sa čim nije isprovocirao. Zatim je promenio priču i rekao da je "zbunjen" jer su žrtva i njegova devojka identični.

Sudija okružnog suda Feliciti Hampel je rekla: "Bizarno je da ste razgovarali sa žrtvom i na njena pitanja odgovarali više od sat vremena. Ona je bila u svojoj sobi, a ne u onoj koju ste delili sa svojom devojkom."

Na sudu se čulo da je žrtva više puta pokušavala da se ubije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading