NEZAPAMĆENI ZLOČIN: Tinejdžer izbo sestru (14) nožem nasred ulice!

Autor: kurir.rs

Svet

19.09.2017

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dobro je što je mrtva", ovo je prvo izgovorio Avganistanac (18) iz Beča, koji je u ponedeljak ujutro na smrti izbo svoju sestru (14).

RepublikaFoto: youtube.com/S24 - SALZBURG24
Forenzičari odnose telo stradale devojčice

On se posle zločina predao policiji i danas je saslušan. Avganistanac je rekao da je sestru koja je nedavno otišla od kuće u bečki Centar za socijalnu zaštitu, video na stanici metroa kada je pošla u školu. Prišao joj je i započeo raspravu.

Devojčica nije htela da se svađa na javnom mestu pa je izaša iz metroa, a brat je odvukao u haustor gde je žučna rasprava prerasla u krvavi pir.

Mladić je izvadio nož sa sečivom dugim 20 centimetara i počeo da ubada nesrećnu devojčicu. Utvrđeno je da joj je naneo 14 uboda, zatim bacio nož i pobegao sa mesta zločina.

Devojčica je preminula na licu mesta, a imala je povrede po vratu, grudima i stomaku. Porodica nije imala pojma da im je sin planirao da ubije ćerku.

Policija smatra da je ovo "ubistvo iz časti" jer je devojčica nedavno otišla od kuće u bečki centar za socijalnu zaštitu jer nije mogla da živi pod pritiskom. Navodno su joj roditelji branili izlaske i upoznavanje novih prijateljica.

Inače, njihovi roditelji su sa sinom i dve ćerke došli u Austriju pre više godina, a u Beču su im se rodila još dva sina. Cela porodica je dobila azil.

- Da smo znali što stariji brat sprema, ne bismo je pustili samu u školu -  izjavila je portparol Centra.

Policija je saopštila i da je ubica već imao dosije i da se vodio postupak protiv njega zbog prevare, krađe i pretnji.

Imao je zakazanu sudsku raspravu na kojoj se bez opravdanja nije pojavio, zbog čega je trebalo da bude priveden 11. septembra, ali ga nisu pronašli na datoj adresi. Samo nedelju dana kasnije on je izvršio monstruozan zločin i ubio svoju mlađu sestru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading