Prevario Ruse, a hvali se uspesima po medijima: KONTROVERZNI BIZNISMEN SE SAM REKLAMIRA

Autor:

Svet

13.10.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni biznismen Numan Bajramović postao "mecena za sport"! Bajramović, koji je krajem prošle godine hapšen u Rusiji zbog malverzacija sa građevinskim zemljištem, sada se na sav glas po medijima hvali kako pomaže mlade fudbalere novopazarskog FK Nacional, pod čijim okriljem radi i škola fudbala.

RepublikaFoto: RTV Novi Pazar
Numan Bajramović

Bajramović se hvališe time i da njegova kompanije "ALK++" uspešno posluje na ruskom tržištu, a činjenica je da se njegova firma, koja se bavi građevinskim poslovima, nalazi se na crnoj listi Ruske Federacije zbog brojnih malverzacija.

Da se Rusi ne šale, govori i podatak da je rukovodstvo grada Sočija podiglo tužbu protiv Bajramovića. Takođe, nije samo hapšen Numan, već je po poternici Ruske Federacije u Beogradu sredinom juna ove godine uhapšena i njegova supruga Natalija i njen sin iz prvog braka Dmitri Semenov, o čemu je pisao Srpski telegraf.

Hvali se uspešnim poslovanjem u Rusiji, a njegova firma "ALK++" tamo na crnoj listi zbog malverzacija

Njihovim privođenjem počelo da je da se odmotava klupko sumnjivih poslova u koje su, između ostalog, upućeni i članovi porodice Karić, Bogoljub i Dragomir.

Naime, od para koje je Bajramović na sumnjiv način stekao Karići su planirali izgradnju megalomanskog projekta "Tesla grad". Pominje se da su Karići prvi pritekli u pomoć Bajramoviću posle hapšenja u Rusiji i da su mu pomogli da dobije nanogicu.

Zauzvrat je, kako se pisalo, njegovim parama trebalo da grade u Beogradu stambeno-poslovni kompleks vredan 300 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading