(FOTO, VIDEO) Putin slavio 67. rođendan u sibirskoj tajgi

Autor: Tanjug

Svet

07.10.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin proslavio je 67. rođendan daleko od Kremlja, u divljini sibirske tajge, koju je posetio sa nekoliko ruskih zvaničnika, uključujući ministra odbrane Sergeja Šojgua.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Na video-snimcima koje je objavio Kremlj Putin i Šojgua su prikazani kako se probijaju kroz divljinu u terenskom vozilu sa dva sedišta. Snimak pokazuje Putina kako se penje uz strmi nagib, na kome zatim sedi i uživa u pogledu.

 

 

Avanturistička putovanja ruskog lidera uvek su privlačila pažnju javnosti. Njegove aktivnosti, poput podvodnog ribolova, jahanja i lova, postale su viralne na internetu. Tako je i prava fotografija Putina, koji nag do pojasa jaše na konju tokom jedne od prethodnih dogodovština u prirodi, bila inspiracija za fotomontažu na kojoj šef Kremlja jaše medveda, dok je bivši predsednik SAD Barak Obama na leđima belog jednoroga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Putin rođendane obično proslavlja sa porodicom, prijateljima ili kolegama, prošle godine je na taj dan prisustvovao meču hokejaške lige, a 2014. godine je istraživao prostranstva sibirskih šuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading