Jezivo! U Ukrajini dete sa solitera skočilo u smrt, roditelji pod istragom

Autor: Informer, Republika

Svet

20.09.2019

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tragedije pokrenuta je istraga protiv roditelja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dečak Anton (8) sa juga Ukrajine ubio se skokom sa osmog sprata nakon što su ga roditelji, navodno, godinama maltretirali. Anton je, kako pišu strani mediji, skočio čim se vratio kući iz škole.

Komšinica na spratu ispod seća se da je čula kako mu majka i otac cepaju odeću i tuku ga. Usledila je tišina, pa zatim zvuk deteta kako trči.

- Prošlo je nekoliko sekundi i onda je usledio jeziv tup udarac kada je telo udarilo u zemlju. Pogledala sam kroz prozor kuhinje i videladečaka kako leži ispod. Onda sam pozvala policiju i Hitnu pomoć – prepričava žena, svedok tragedije.

Lekari koji su došli na mesto nesreće mogli su samo da konstatuju smrt, pošto je mali Anton imao višestruke prelome lobanje.

- Video sam porodicu kako se penje u stan. Deset minuta kasnije dečak je ležao na zemlji, a roditelji su trčali niz stepenice – kaže još jedan od komšija.

Nakon tragedije roditelji su priznali da su tukli sina "kad god bi se ponašao kako ne treba".

Protiv njih je pokrenuta istraga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading