(VIDEO) Šta bi Entoni Burden kuvao Trampu?!

Autor: Republika

Svet

16.09.2017

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski poznati i priznati kuvar Entoni Burden izjavio je da bi otrovao Donalda Trampa ako bi, nekim slučajem, bio angažovan da kuva za predsednika SAD. Isti recept Burden bi primenio i za lidera Severne Koreje Kim Džong Una.

RepublikaFoto: youtube.com/The Next News Network
Otrovao bi šefa Bele kuće: Entoni Burden

Naime, Burden je na pitanje šta bi poslužio Trampu i severnokorejskom lideru, dao krajnje šokantan odgovor:

- Kukutu.

Inače, kukuta je otrovna biljka koja se koristi u svrhu egzekucije. Poznato je da je i antički filozof Sokrat, nakon što je osuđen u rodnoj Atini pod optužbom da "kvari omladinu", skončao popivši kukutu.

Video o ovome objavljen je prošle nedelje, ali je tek sada zaokupio pažnju javnosti. Burden je za Fox News izjavio da je mislio da kaže kelj umesto kukute.  Verovatno da bi izbegao sudbinu Keti Grifin koju je medijska kuća CNN nedavno otpustila zbog poziranja sa krvavom glavom koja je predstavljala Trampa.

Ovo, međutim, nije prvi put da poznati kuvar govori loše o Trampu. Burden, koji je jednom prilikom u svojoj emisiji večerao sa Obamom, rekao je da sa sadašnjim predsjednikom Trampom ne bi večerao ni kada bi mu se pružila prilika.

Burdenova emisija na CNN prati poznatog kuvara po celom svijetu, dok on obilazi kulture i proba hranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading