(VIDEO) Čekao je pred oltarom, ali ona nikada nije došla: Trudna mlada (30) umrla u limuzini na putu do crkve, njena priča rasplakala ceo svet

Autor: Republika

Svet

19.09.2019

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je to za nju najlepši dan u životu. Sedela je u limuzini u venčanici putujući na svoje venčanje. U njenom stomaku razvijao se plod velike ljubavi, život joj se činio kao da ne može biti lepši. Međutim, u sekundi se neopisiva sreća pretvorila u najveću tugu.

Foto: instagram.com/franjessica17
Krenula na venčanje i umrla: Džesika Guedes

Džesika Guedes (30) iz Sao Paula u Brazilu u vozilu je osetila jaku slabost i bolove u vratu. Njena majka mislila je da je to zbog prekomernog uzbuđenja, ali, nažalost, nije bilo tako. Umrla je nekoliko minuta pre nego što je trebalo da izgovori sudbonosno 'da'.

Njen verenik, vatrogasac Flavio Gonsalvez (31) čekao ju je pred oltarom, ali uzalud. U početku je verovao da kasni jer je to nekako uobičajeno. Međutim, kako je vreme prolazilo, u njegove kosti uvukla se velika briga i strepnja. Ugledao je jednog od rođaka kako je pojurio i dozivao pomoć.

Tada je shvatio da je njegova ljubav izgubila svest u automobilu. U tom trenutku bila je u šestom mesecu trudnoće. Hitno su je prevezli u državno porodilište u Sao Paulu. Zatim je prebačena u privatno porodilište gde su carskim rezom izvadili bebu, kako bi barem nju pokušali da spasu. Za to vreme Džesikin mozak bio je mrtav - imala je moždani udar.

 

Malena Sofiia imala je svega 930 grama i bila dugačka 34 centimetara. Smestili su je na odeljenje neonatalne intenzivne njege gde će provesti najmanje dva meseca.

- Bio sam zabrinut. Čekao sam je pred oltarom, ali nije dolazila. Odjednom je njen rođak dotrčao do mene i rekao mi da se onesvestila. Otvorio sam vrata automobila, a ona je ležala.  Ponovo je došla do svesti i znala je da razgovaram s njom. Rekao sam joj: ' Dušo, ovde sam.'. Rekla mi je da ne brinem, da je sve u redu, ali da oseća jake bolove u vratu. U tom trenutku postao sam spasitelj, ono što radim poslednjih sedam godina - ispričao je Flavio brišući suze koje su mu se lile niz obraze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DOIS MOMENTOS QUE NÃO COMPARTILHAMOS JUNTOS MEU AMOR. Importante que você estava feliz.

A post shared by Bahia (@tenente_bahia87) on Sep 15, 2019 at 10:12pm PDT

 

Malo je zastao pa nastavio:

- Izveo sam je iz limuzine, pružio joj prvu pomoć i potražio moje prijatelje vatrogasce, koji su došli na venčanje, da mi pomognu. Prema izveštaju lekara, moja Džesika je doživela moždani udar zbog preeklampsije i unutrašnjeg krvarenja.

Njen rođak kaže kako nije bilo nikakvih znakova da nešto nije u redu.

- Džesika je pohađala satove prenatalne nege, nije imala visok krvni pritisak tokom trudnoće i bila je zdrava, bila je fizički aktivna i jela dobro.

 

Flavio kaže da je bila vrlo vesela osoba koja je volela život.

- Zračila je pozitivnom energijom i snagom. Jako sam se radovao što ću postati njen suprug i otac našeg deteta. Moram ostati jak uprkos svemu. Ljubav mog života me je naučila da poštujem i dobro se odnosim prema ženi kako bih znao pravilno da se brinem za našu ćerku - rekao je.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading