(FOTO) NESVAKIDAŠNJE: Pronađeno telo nestalog muškarca posle 22 godine zahvaljujući Guglu

Autor: Tanjug, Republika

Svet

13.09.2019

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posmrtni ostaci muškarca koji je nestao pre dvadeset godina na Floridi pronađeni su u potopljenom automobilu, koji je uočen na Gugl Maps aplikaciji.

RepublikaFoto: printscreen/Google Earth
Pronađen u ribnjaku posle više od dve decenije...

Kako prenosi BBC, Viliam Moldt (40) iz Lantane na Floridi je nestao 1997. godine, kada se posle noćnog izlaska nije vratio kući. Iako je pokrenuta istraga, njegovo telo nije pronađeno pa je slučaj zatvoren.

Kako se navodi, 28. avgusta ove godine, 22 godine nakon nestanka, policija je našla njegovo telo u automobilu koji je bio potopljen u jednom ribnjaku u Velingtonu. Potopljeni automobil je na Guglovoj mapi primetio bivši stanovnik tog mesta, pa je kontaktirao poznanika koji je dronom pretražio to područje.

On je video da se u ribnjaku zaista nalazi automobil, pa je pozvao policiju. Šerif okruga Palm Bič rekao je da policija pretpostavlja da je Moldt izgubio kontrolu nad vozilom, ali da se sa sigurnošću ne može znati šta se tačno dogodilo pre 22 godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading