(FOTO) HOROR U INDIJI: Eksplodirala fabrika petardi, 23 mrtvih!

Autor: Tanjug

Svet

05.09.2019

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U eksploziji u fabrici petradi i vatrometa na severu Indije u sredu poginule su 23 osobe, a još 14 je ranjeno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U eksploziji u fabrici petardi i vatrometa na severu Indije u sredu poginule su 23 osobe, a još 14 je ranjeno, saopštila je policija.

Do eksplozije, koja se dogodila u Gurdaspuru u severnoj državi Pandžab, došlo je u zgradi koja je korišćena za proizvodnju petardi u naseljenom delu grada, javlja CNN.

Eksplozija je bila toliko žestoka da je dovela do urušavanja zgrade fabrike, rekao je glavni inspektor Surinderpal Sing Parmar.

- Pokušavamo da otkrijemo uzrok. Policija, vatrogasci i osoblje za vandredne situacije nalaze se na licu mesta i traže još tela u ruševinama - rekao je Parmar u sredu.

Foto: Tanjug/AP

On je dodao da je eksplozija bila toliko jaka da je razbila prozore i srušila neke zidove obližnjih zgrada. Nekoliko pešaka koji su se našli u blizini fabrike u trenutku eksplozije takođe je povređeno, rekao je Parmar.

Vatrometi i petarde su vrlo popularni u Indiji tokom festivala i proslava, posebno oko najvećeg hinduističkog festivala u Divaliju koji pada krajem oktobra ove godine, prenosi CNN.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading