Portparol Kremlja Dmitrij Peskov: Putin ne zna ništa o seriji koja se snima o njemu

Autor: Tanjug

Svet

22.08.2019

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin nije obavešten o planovima britanske televizije koja snima dokumentarnu seriju o njemu. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da još nisu dobili nikakav zvaničan zahtev za intervju sa Putinom, prenosi TAS S.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

- Vladimir Putin ne zna ništa o tome, televizija još nije pokušala da organizuje intervju - rekao je Peskov.

Britanski Kanal 4 saopštio je da će snimiti trodelnu dokumentarnu seriju o ruskom predsedniku, nazvanu "Putin: Ruska špijunska priča".

Datum objavljivanja serije još uvek nije poznat, ali je poznato da će se serija baviti Putinovom mladošću, njegovom službom u sovjetskom KGB-u, kao i vremenu koje je proveo na vlasti kao predsednik i premijer.

Serija bi trebalo da predstavi Putina kao predsednika koji je na misiji da Rusiju ponovo učini snažnom i koji je "preživeo" tri američka predsednika i četiri britanska premijera i postao jedan od najuticajnijih lidera svog vremena, navodi TAS S.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading