(VIDEO) SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Netanjahuova supruga bacila hleb i so

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

19.08.2019

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kijevu su premijera Izraela Benjamina Netanjahua i njegovu suprugu Saru dočekale tri devojke u tradicionalnoj ukrajinskoj odeći sa hlebom i solju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zelenski i Netanijahu

Nakon izlaska iz aviona Netanjahu je odlomio parče pogače, umočio u so i pojeo, pišu izraelski mediji.

Drugi komad hleba je predao supruzi Sar, i koja ga je bacila na zemlju.

Benjamin Netanjahu je doputovao sa suprugom u trodnevnu posetu Kijevu, prenosi "Sputnjik".

- Šef kabineta predsednika Zelenskog je rekao da je to nevažan incident i nije vredan medijskog izveštavanja - rekao je ambasador Joel Lion za izraelski javni servis Kan.

Sara Netanjahu je bacila komadić hleba koji joj je dodao suprug Benjamin Netanjahu nakon što je on probao parče i učtivo rekao da "nije loše".

Netanjahuova supruga je prethodno navodno pokušala da udje u pilotsku kabinu aviona izraelske avio kompanije EL AL za Kijev jer je kapetan nije pomenuo u pozdravu putnicima.

 

 

U tome su je sprečili bezbednjaci, preneli su izraelski mediji.

Kapetan je kasnije ispravio taj propust, a kabinet premijera Netanjahua je naveo da je bilo nerazumevanja koje je odmah otklonjeno.

Ukrajinska TV je medjutim stalno izveštavala o tome.

- Netanjahuova poseta ne prolazi bez skandala. Njegova supruga Sara je uspela da izazove skandale u dva navrata. Prvo je bila nezadovoljna kako je pilot pozdravio putnike (na putu za Ukrajinu) i požurila u pilotsku kabinu da se to ispravi. Kada su sleteli na aerodrom u Kijevu Sara Netanjahu je pokvarila ukrajinsku ceremoniju dobrodošlice kada je bacila komad hleba sa solju na pod - javila je ukrajinska televizija Vesti jedan, kako je preneo izraelski TV Kanal 12 ; uz opasku da to izgleda kao preterani opis onoga što se dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading