Salvini je mali Tramp: Ričard Gir odgovorio na prozivke lidera italijanske desnice

Autor:

Svet

19.08.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski ministar unutrašnjih poslova i lider desnice Mateo Salvini je mali Tramp, koji iskorišćava ljudske strahove da bi dobio glasove, izjavio je juče američki glumac Ričard Gir.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ričard Gir

- Vaš ministar unutrašnjih poslova ima isti mentalitet kao predsednik Tramp. U stvari, Salvinija i zovem malim Trampom. Koristi se istim radikalnim neznanjem, iskorišćava strah i mržnju - rekao je Gir za Korijere dela sera.

Gir (69) nedavno se sukobio sa Salvinijem zbog broda humanitarne organizacije Open arms sa stotinak migranata, kojem je Italija zabranila pristajanje u njene luke.

Salvini mu je poručio da vode migrante sa sobom u Holivud i smeste ih u svoje vile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

20.08.2019 08:09

U pravu je Salvini.Svi oni pojedini glumci ,dođu da sole pamet drugima po svetu,a u SAD ćute i ne preduzimaju ništa po pitanju vekovnog američkog ratovanja po svetu,globalnog zagrevanja kojeg su upravo ti američki nezasitni bogataši izazvali,i izazivaju dan danas.Izbeglice koje oni stvaraju po Africi,blislkom istoku,balkanu,neka ih Gir i ostali odvedu u Ameriku kod sebe ako im je toliko žao.Samo da e osvrnu jer zagrevanje je zahvatilo i delove SAD,Kaliforniju,Teksas.....