Gost ubio konobara, jer je dugo čekao porudžbinu

Autor: Tanjug, Republika

Svet

18.08.2019

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gost jednog lokala u Parizu ubio je konobara zbog toga što mu naručeni sendvič nije pripremljen dovoljno brzo, prenosi BBC. Policija je saopštila da je pokrenuta istraga o ubistvu nakon što je juče došlo do incidenta u lokalu u predgrađu Pariza. Osumnjiceni je nakon ubistva pobegao i još uvek nije pronađen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Ekipa hitne pomoći pokušala je da spase 28-godišnjeg muškarca koji je ranjen, ali je ipak preminuo na mestu događaja. Njegove kolege su rekle da je gost izgubio kontrolu u restoranu brze hrane zbog toga što je dugo čekao naručeni sendvič. Zločin je šokirao lokalne stanovnike.

- Ovo je tužno, bio je to miran restoran bez ikakvih problema. Otvoren je pre nekoliko meseci - rekla je jedna žena francuskim medijima, prenosi portal Klix.ba. Stanovnici su zabrinuti zbog rasta stope kriminala u njihovoj okolini gde ima sve više dilera i pijanaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading