Vođa "Noćnih vukova" Aleksandar Hirurg poručio Putinu: Mi smo vaša vojska!

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

10.08.2019

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je motociklističkom klubu "Noćni vukovi“ desetogodišnjicu održavanja prve moto-revije na Krimu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prijatelji: Hirurg i Putin

Ruski predsednik je došao na glavni trg u Sevastopolju u pratnji lidera "Noćnih vukova“ Aleksandra "Hirurga“ Zaldostanova na motociklu "Ural“, a potom se popeo na binu, sa koje se obratio motociklistima.

- Veoma mi je drago da vas vidim i veoma mi je prijatno što nastavljate tradiciju započetu pre deset godina. Čestitam vam 10-godišnjicu i želim vam sve najbolje - rekao je Putin.

On je dodao da je moto-revija na Krimu dobra ideja, koja okuplja ljubitelje tehnike i motocikala i sve one koji se punog srca i duše odnose prema domovini.

- Imate izvanrednu tradiciju, koja podržava sve ono što je najbolje u srcu ruskog čoveka i koja je povezana sa našom izvanrednom herojskom istorijom - rekao je Putin.

Ruski predsednik je dodao i da mu je veoma drago što tako „hrabri i odvažni momci daju primer mladima i što im pokazuju kako se treba odnositi prema Rusiji“.

Zaldostanov je u ime "Noćnih vukova“ zahvalio Putinu na podršci.

- Veoma sam vam zahvalan i imajte u vidu da smo svi mi vaša vojska - rekao je Zaldostanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading