Sprečen novi masakr u SAD?

Autor: Tanjug

Svet

09.08.2019

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetogodišnji Dmitri Andrejčenko uhapšen je juče nakon što je naoružan automatskom puškom sa stotinu metaka i pancirom ušetao u tržni centar u gradu Springfild u američkoj saveznoj državi Misuri, saopštila je danas policija.

RepublikaFoto: twitter.com/CBSPhilly
Foto: Ilustracija

Andrejčenko je optužen da je izazvao terorističku pretnju jer je uznemirio posetioce centra u Springfildu. On je uhapšen nakon što je naoružan ušao u centar. Nije ispaljen nijedan hitac.

U policijskom saopštenju nisu objavljeni drugi detalji. Policija je izrazila uverenje da je on želeo da izazove haos, ali još je u toku istraga kako bi bio utvrđen njegov motiv, preneo je portal Klix.ba.

Incident u Springfildu desio se nakon oružanih incidenata u Volmartu u El Pasu u državi Teksas gde je napadač ubio 22 osobe, da bi nekoliko sati kasnije napadač otvorio vatru u centru Dejtona u Ohaju kada je ubijeno devet osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading