Evo kako izgleda ostrvo poznatog milijardera posle Irme

Autor: Republika

Svet

11.09.2017

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski milijarder Ričard Brenson postavio je fotografije svog razorenog ostrva i rekao da nikada nije video ništa slično poput ovog uragana. Ostrvo Neker i cela okolina su potpuno razoreni.

RepublikaFoto: twitter.com/RichardBranson
Branson na svom uništenom ostrvu

Richard Branson bio je jedan od retkih koji nisu želeli da se evakuišu sa svojih imanja već je ostao u svojoj kući i hrabro dočekao uragan.

On je nakon što je udar uragana prošao podelio fotografije svog malog raja na tviteru, a koji trenutno više liči na pako i nije ni nalik ostrvu kakvo je nekad bilo.

 

 

Poznato ostrvo Neker koje je već dugo godina u vlasništvu ovog bogataša, nekada je bilo raj za svetsku elitu koja je dolazila u posetu Bransonu tokom cele godine.

 

 

- Već nekoliko dana imam priliku da vidim divne gestove ljudske ljubaznosti. Svi se okupljaju da pomognu i podrže jedni druge - rekao je Branson.

 

 

- Još uvek procenjuemo štetu. Čitave kuće su nestale. Sve izvan bunkera je odletelo. Ovo vam govorim preko satelitskog telefona, jer su sve ostale komunikacije u prekidu - rekao je on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading