(VIDEO) MISLIO DA JE PAMETNIJI OD POLICIJE: Vođa bande se prerušio u svoju ćerku i pokušao bekstvo

Autor: Los Angeles Times

Svet

05.08.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa bande u Brazilu pokušao je da pobegne iz zatvora tako što se prerušio u svoju ćerku.

Foto: youtube.com/BBC News

Klauvino da Silva, poznat kao "Kratki", obukao se tokom posete u nedelju kao svoja 19-godišnja ćerka, u uske džins pantalone i ružičastu majicu sa slikom krofni, te stavio dugu, crnu periku i silikonsku žensku masku na glavu.

Plan je bio da Klauvino umesto svoje ćerke izađe iz zatvora Gerisino, koji se nalazi u zapadnom delu Rija da Žaneira, dok bi tinejdžerka ostala unutra. Međutim, ovakav pokušaj bekstva mu nije uspeo.

Stražari su rekli da ga je odalo to što je bio nervozan dok je pokušavao da izađe napolje. Policija istražuje da li je Klauvinova ćerka učestvovala u zaveri bekstva.

Zatvorske vlasti su objavile fotografije maskiranog Klauvina, kao i snimak na kojem se vidi kako on skida masku i odeću i izgovara svoje puno ime.

Klauvino da Silva je bio jedan od lidera Crvene komande, jedne od najmoćnijih kriminalnih grupa u Brazilu koja kontroliše trgovinu drogom u velikom delu Rija. Nakon neuspešnog pokušaja bekstva Klauvino je premešten u zatvorsku jedinicu sa maksimalnim obezbeđenjem i slede mu disciplinarne mere, preneo je "Los Anđeles tajms".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading