Ovo je monstrum koji je zaklao bivšu devojku!

Autor:

Svet

31.07.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maksim Garejev (33) uhapšen je u Moskvi zbog sumnje da je svoju bivšu devojku, doktorku i uticajnu blogerku Jekaterinu Karaglanovu (24) ubio na svirep način tako što ju je izbo nožem i presekao joj grkljan, zatim spakovao njeno telo u kofer koji je ostavio u iznajmljenom stanu gde je nesrećna devojka živela.

RepublikaFoto: youtube.com/ Sledstvennый komitet Rossiйskoй Federacii
Maksim Garejev

Moskovska policija intenzivno se dala u potragu za njim, a ona je urodila plodom nepuna tri dana po pronalasku Jekaterininog tela. On je snimljen nadzornim kamerama kako pre ubistva ulazi u njenu zgradu, noseći u ruci veliki kofer, dok četiri sata kasnije izlazi iz tog objekta sa upadljivo manjim prtljagom.

Sumnja se da je lepa ruska doktorka koja je bila veoma popularna na društvenim mrežama, gde ju je pratilo oko 90.000 ljudi, žrtva bolesne ljubomore bivšeg partnera, sa kojim je nedavno prekinula ljubavnu vezu i upustila se u novu romansu sa starijim muškarcem.

Prema navodima zvaničnice Ruskog istražnog komiteta Julije Ivanove, telo Karaglanove pronašli su u nedelju njeni roditelji, koji su bili zabrinuti jer im se ćerka nije javljala na telefon.

Monstrum detaljno oribao sobu kako bi uklonio sve krvave tragove

- Zabrinuti otac i majka zamolili su Jekaterininog stanodavca da im otvori stan koji je njihova ćerka iznajmljivala. Kad su ušli, videli su užasan prizor. Jekaterinine noge su virile iz velikog poluotvorenog kofera koji se nalazio u dnevnoj sobi. Unutra je bilo sklupčano njeno u lokvi krvi. Jekaterina je bila gola, imala je samo čipkane podvezice oko nogu - rekla je Ivanova.

Ona je dodala da su roditelji odmah pozvali policiju, a morala je da interveniše i hitna pomoć jer je Jekaterininom ocu pozlilo.

- Ustanovljeno je da je ubica Jekaterinu dva puta ubo nožem u grudi, nakon čega joj je prerezao grkljan. Verujemo da je telo stavio u kofer jer je nameravao da ga odnese iz stana i otarasi ga se usput, ali je iz nekog razloga od toga odustao. Detaljno je oribao stan da bi uklonio otiske, a sa sobom je poneo krvavu odeću i nož kojim je počinio zločin - navela je zvaničnica Ruskog istražnog komiteta.

 

 

Istražiteljka je istakla da su glavnog osumnjičenog detektivi otkrili zahvaljujući snimcima bezbednosnih kamera.

- Njen bivši dečko snimljen je kako pre ubistva ulazi u njenu zgradu sa velikim koferom. Četiri sata kasnije viđen je kako izlazi iz zgrade sa manjim koferom, pa pretpostavljamo da je u njemu nosio devojčine stvari i oružje - izjavila je Ivanova.

Jekaterina je, inače, nedavno diplomirala na prestižnom ruskom medicinskom univerzitetu Pirogov i stažirala je kao dermatovenerolog u jednoj moskovskoj bolnici.

Poredili je sa Odri Hepbern

Karaglanova je redovno kačila fotografije na Instagramu, najviše s putovanja. Poslednju fotografiju objavila je 22. jula sa grčkog ostrva Krf, a uz nju je napisala da obožava da putuje često, ali da u svakoj zemlji može da provede najviše od tri do pet dana. Zbog fizičke sličnosti pratioci su je upoređivali sa filmskom zvezdom Odri Hepbern.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading