(VIDEO) Bije kao Tajson! Putnica napravila haos u avionu nakon što je uhvatila dečka da gleda drugu devojku

Autor: Telegraf, Republika

Svet

26.07.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besna putnica šokirala je sve putnike aviona razbivši laptop o glavu svog dečka nakon što ga je optužila da je gledao u drugu ženu. Video tog bizarnog događaja snimila je jedna od putnica i postavila na društvene mreže pa je brzo postao viralan. Pokazuje pravu kanonadu uvreda gnevne putnice na račun njenog dečka kog je kasnije i fizički napala.

RepublikaFoto: Twitter/Julia Scorupco
Sa njom nema zezanja, bije kao Tajson

Svađa je kulminirala kad je ljutita putnica počela da se obračunava sa svojm dečkom kroz prolaz između sedišta na pripremi za let "Amerikan Erlajnza" iz Majamija u Los Anđeles razbivši mu potom laptop o glavu. S obzirom na to da je i nakon toga postajala sve agresivnija, posada je pokušalo da interveniše kako bi smirila situaciju i zaštitila muškarca ističući da je u blizini žena malo dete.

No, dok je putnica i dalje furiozno pretila dečku, stjuardesa ju je zamolila da ponese svoj prtljag u prednji deo aviona prema izlazu, što je ona i učinila, a nakon što je obaveštena da će biti udaljena s leta stigao je i pilot koji ju je obavestio kako će biti optužena i za napad.

 

 

Žena i muškarac su po izlasku iz aviona uhapšeni, a iz kompanije "Amerikan Erlajnz" dali su kratku izjavu za britanske medije. - Pre poletanja našeg aviona sa međunarodnog aerodroma u nedelju iz Majamija za Los Anđeles dvoje putnika je učestvovalo u svađi i tuči. Zatražili smo intervenciju policije, pa su oba putnika udaljena s leta. Zahvaljujemo posadi jer je brzo dejstvovala kako bi se rešila situacija - rečeno je za "San".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading