Putin otkrio zašto nosi sat na desnoj ruci

Autor: Tanjug

Svet

22.07.2019

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin nedavno je ponovo bio tema svetskih teoretičara zavere, a ovog puta na njihovoj meti našao se zbog sata koji nosi na desnoj ruci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Naime, svetski fotografi su tokom nedavno održanog samita G 20 u japanskom gradu Osaki uhvatili momenat kada ruskom lideru prilazi nemačka kancelarka Angela Merkel i kada oboje dogovaraju predstojeći sastanak gledajući u vreme na svojim ručnim časovnicima.

Na društvenim mrežama odmah se poteglo pitanje zbog čega Vladimir Putin nosi sat baš na desnoj ruci i da li to ima ikakve veze sa njegovom bezbednošću ili zdravljem. Pobornici teorija zavere išli su čak dotle da u ovom aparatu zapravo postoji sakriveno tajno mikrooružje koje ruski lider može da aktivira sa udaljenosti koje poželi.

Ovo pitanje se inače nije poteglo sada prvi put, pa su novinari ne tako davno direktno pitali ruskog predsednika zbog čega sat ne nosi na levoj ruci kao većina ljudi, već na desnoj, što nije baš tako uobičajeno.

On im je tada objasnio da je to iz čisto praktičnih razloga, jer ga točkić za navijanje žulja kada mu je sat na levoj ruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading