Otkriven tajni naslednik Kim Džong Una

Autor: webtribune.rs

Svet

08.09.2017

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Severne Koreje, Kim Džong Un, ima tajnog sina koji je naslednik njegovog brutalnog režima, otkrivaju špijuni. Poznato je da diktator ima troje dece sa suprugom Ri Sol-džu, ali pol prvog deteta, koje je rođeno 2010. godine – nikada nije otkriven.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Naslednika čuva u najstrožoj tajnosti: Kim Džong Un

Tri godine kasnije, par je dobio kćerku, a nedavno još jedno dete. Prva dama Severne Koreje nestala je prošle godine, i tada se nagađalo da je trudnoća razlog.

Prema prethodnim izveštajima špijunske agencije iz Seula, Ri se udala za Kima 2009. godine i rodila njihovo prvo dete godinu dana kasnije. Kim je treća generacija dinastije koja vlada Severnom Korejom, ali se o ovoj porodici ipak malo zna.

Bivša NBA zvezda, Denis Rodman, proveo je neko vreme u Severnoj Koreji tokom 2013. godine i bio je jedini izvor informacija o mladoj kćerki Kim Džong Una, koju je par nazvao Džu-e.

Rodman je tada rekao da je držao u naručju Kimovu kćerku, a diktatora je opisao kao dobrog oca koji ima dobru porodicu.

O Kimu se ipak i dalje malo zna, toliko da niko ne zna datum njegovog rođenja, ni venčanja.

Tajna o sinu otkrivena je danas, nakon što je Severna Koreja testirala hidrogensku bombu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading