Sa Makronom dolazi i njegov seksi telohranitelj: Obezbeđenje Jelisejske palate mami uzdahe

Autor: Srbija danas, Republika

Svet

15.07.2019

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sat vremena nakon podneva očekuje se dolazak Emanuela Makrona u Beograd. Obezbeđenje je na maksimalnom nivou, pa će prvog čoveka Francuske čuvati 4.000 policajaca, snajperisti, vojska i francuski bezbednjaci, ali nije poznato da li će Makrono u Beograd dovesti atraktivnog telohranitelja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Telohranitelj pored Brižit Makron

Reč je o zgodnom momku koji je praktično zasenio susret između Emanuela Makrona i Donalda Trampa u aprilu prošle godine.

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit boravili su tri dana u Vašingtonu gde su se sreli su se sa američkim predsednikom Donaldom Trampom i njegovom suprugom Melanijom. To je već samo po sebi privuklo dovoljno pažnje, sa akcentom na detaljima sastanka, umesto na postignutim međunarodnim dogovorima. Svoj momenat "ukrao" je jedan od telohranitelja francuskog para jer je toliko zgodan da su mu pažnju posvetili svetski mediji.

Visok, zgodan, tamnoput, sa stilizovanom frizurom, nešto kao francuska verzija pevača Rikija Martina gotovo da je odvukao svu pažnju sa francuskog predsedničkog para.

Makronovi su, okruženi svojim atraktivnim obezbeđenjem, obišli Memorijalni centar Abrahama Linkolna, a potom su se pridružili Trampovima na banketu u Beloj kući.I bez bilo kakve intervencije, francuski telohranitelj dovoljno je bilo da se pojavi da "razoruža".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading