(VIDEO) Potresna ispovest žrtve manijakalnog milijardera: Nije mogla da zaustavi suze dok je opisivala detalje zlostavljanja

Autor: Alo, Republika

Svet

13.07.2019

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Eroz, koja sada ima 32 godine, odlučila je da u javnost izađe sa tvrdnjom da je još jedna žrtva ekscentričnog milijardera. Naime, i ona je optužila Džefrija Epstajna za silovanje koje je doživela kao četrnaestogodišnja devojčica.

RepublikaFoto: youtube.com/ TODAY
Dženifer Eroz

Ova žena kaže da je Epštajn angažovao posebno osoblje da motri na školu koju je pohađala, a koja se nalazila u blizini njegove vile. To je bio njegov način da locira žrtvu. Njoj se približio na isti način, daleke 2001. godine, dok je stajala u školskom dvorištu. Eroz je potom ispričala kako su je Epstajnovi ljudi ubedili da ode u njegovu vilu na Menhetnu gde će biti plaćena da ga izmasira. Uslov je bio da se pojavi u donjem vešu, tvrdi ova žena.

- On me je silovao, napao me je protiv moje volje! Ne mogu reći da sam vrištala ili bilo šta slično, ali sam bila prestravljena. Govorila sam mu da prestane, ali on nije imao nameru da to učini. Dobro je znao šta radi - prisetila se ova žena.

Nakon toga, više se nikad nije vratila u tu kuću. Čak je zbog proživljene traume morala da napusti školu u koju je išla kako ne više prolazila pored Epstajnove vile na Aper Ist Sajdu.

Nije se usuđivala, kaže, da prijavi ovaj slučaj policiji ranije zato što je strahovala od posledica, budući da se radilo o moćnom čoveku.

RepublikaFoto: youtube.com/CBS News
Džefri Epstajn

Krivicu je osećala svih ovih godina. Smatra da je možda trebalo da istupi ranije i prizna sve ono što je doživela. Možda bi tako sprečila da i ostale devojčice prođu kroz ono što se njoj dogodilo, prenosi "The Sun".

Epstajnovi advokati tvrde da njihov klijent nikada nije seksualno uznemiravao svoje "maserke". Sa druge strane, odbrana oštećene insistira na tome da je Epstajn izabrao Dženifer upravo zato što je u tom trenutku prolazila kroz težak životni period. Naime, advokati smatraju da je milioner iskoristio to što je devojčica izgubila oca koji je tih dana preminuo od side, kako bi joj se približio. Epstajn je tada navodno potrošio hiljade dolara kako bi je ubedio da je aktivista za borbu protiv ove opake bolesti. Kupovao je poklone i davao novac kako bi pridobio njeno poverenje.

Džefri Epstajn, sada čovek u šezdesetim godinama, suočava se sa gomilom optužbi za silovanje maloletnih devojčica u Njujorku i na Floridi početkom 2000-ih godina. Svoju krivicu ne priznaje, ali ako bi se eventualno dokazalo da je umešan u ono što mu stavlja na teret, može biti osuđen i na 45 godina zatvora.

Džefri Epstajn je dobar prijatelj Donalda Trampa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading