(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Policajci ispalili u repera 55 metaka za samo 3,5 sekundi dok je spavao!

Autor:

Svet

14.06.2019

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kalifornijska policija ispalila je čak 55 metaka za samo tri i po sekunde u afroameričkog repera Vilija Mekoja, koji je 9. februara spavao u svom automobilu pored restorana brze hrane, šokantni su detaljni monstruoznog čina pripadnika organa bezbednosti u SAD.

RepublikaFoto: youtube.com/Guardian News
Vili Mekoj

Međutim, stručnjak koji radi na tom slučaju opravdao je broj ispaljenih metaka mentalnim stanjem policajaca, rekavši da su oni trenirani da pucaju sve dok ne neutrališu pretnju.

Podsetimo, reper je stradao u februaru pod više nego bizarnim okolnostima, pošto je zaposleni u restoranu pozvao policiju primetivši u vozilu muškarca koji ne reaguje na pozive.

3,5 sekundi trajalo monstruozno "streljanje"

Na mesto događaja stiglo je šest policajaca i ubrzo zapucalo na Mekoja. Policija je posle ubistva navela kako su službenici reagovali u samoodbrani jer je reper navodno posegao za pištoljem koji se nalazio u njegovom krilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading