(VIDEO) SKANDAL! Tramp vrši nuždu nasred Trafalgar skvera?!

Autor: Republika

Svet

04.06.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Amerikanac je u znak protesta protiv posete predsednika SAD Donalda Trampa prevezao preko Atlantika i postavio na Trafalgar skver zlatnu statuu-robota od gotovo pet metara visine pravljenu po Trampovom liku kako sedi na zlatnoj klozetskoj šolji.

RepublikaFoto: twitter.com/chrisasabutton
Donald Tramp

AP je preneo kako je robot privukao pažnju prolaznika ponavljanjem rečenica koje su, kako kažu, Trampov zaštitni znak, poput "Nema dogovora" i "Ti si lažna vest".

Don Lesem iz Filadelfje potrošio je 25.000 dolara na izradu statue i prevezao je do Britanije gde se u znak protesta protiv posete predsednika SAD okupilo više hiljada demonstranata.

Lesem je rekao da je statua visoka pet metara "koliki je i Trampov ego".

Kako navodi agencija, očekuje se da će se hiljade ljudi okupititi na protestima protiv Trampove posete, na londonskom Trafalgar trgu kao i u Birmingemu, Stouku, Šefildu, Glazgovu, Edinburgu, Česteru, Lesteru, Oksfordu i Ekseteru.

Londonska policija saopštila je da je 3.182 policajaca raspoređeno kako bi poseta predsednika prošla kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading