Novi napadi na šefa SAD! Trampe, trulićeš u zatvoru gde će da te siluju: Šer proklela predsednika!

Autor:

Svet

30.05.2019

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna američka pevačica i glumica Šer (73) zapretila je predsedniku SAD Donaldu Trampu da će uskoro završiti iza rešetaka i da će ga tamo silovati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Ona je gnusni komentar objavila na Tviteru, ali ga je ubrzo i obrisala, naglasivši kako je šef Bele kuće zaslužio da ide u zatvor, ali da je detalj o silovanju bio šala.

- Volela bih da vidim Trampa okrivljenog pred sudom, a onda i u zatvoru, kao igračku za silovanje. Moje oduševljenje da ga više nikad ne vidim je verovatnije stvar srca nego mozga. Želim samo ono što je najbolje za demokrate i demokratiju - napisala je Šer, inače velika prijateljica Bila i Hilari Klinton.

Ona je bila isprovocirana najavom američkog tužioca Roberta Milera, koji je vodio istragu o navodnim Trampovim vezama s Rusijom, da će podneti ostavku. To se dogodilo nakon što je prvi put izašao u javnost od objavljivanja izveštaja na kom je radio dve godine, a kojim nije uspeo da pronađe nijedan dokaz za optužbe protiv predsednika. Ipak, naglasio je kako to ne mora ništa da znači "jer istraga ne bi bila vođena da nema razloga za to".

 

 

- Nismo zaključili u izveštaju da li je Tramp počinio zločin ili nije. Da smo bili uvereni da nije počinio nekakav zločin, jasno bismo to rekli - priznao je, međutim, Miler, da bi zatim odmah dodao kako Tramp, budući da je predsednik, po ustavu ne bi mogao da odgovara.

Kao reakciju na to, Šer je objavila seriju tvitova u kojima je Trampa nazvala lažovom, rasistom, lopovom i čovekom koji bi učinio sve da pobedi, optužujući ga za krađu novca od siromašnih. Sve komentare "obogatila" je smajlićima, pozivajući demokrate da ga ili opozovu ili pobede na izborima 2020, kako bi ga svrgli s vlasti. Ipak, posle samo nekoliko sati obrisala je sporni tvit, a uvrede na račun predsednika nazvala glupom šalom.

Šer reagovala nakon što je tužilac koji je vodio istragu o Trampovim vezama s Rusijom najavio da podnosi ostavku

 

- Ovo nije izvinjenje. Ovo je moj wtf trenutak. Obično ne brišem tvitove, ali ponekad moram da se proverim. Ono što sam mislila da je glupa šala otišlo je predaleko. Mislim da Tramp treba da završi u zatvoru, ali je šala sa silovateljem bila pogrešna. Ako tvitujem, imam odgovornost - napisala je zvezda koja je Trampa i u martu žestoko napala na Tviteru nazivajući ga "zlom koje je do guše ogrezlo u kriminalu i korupciji".

- Nema šanse da ću ikada promeniti mišljenje o Trampu, njegovom zlu ili šurovanju s Rusijom - objavila je tada.

Rat njih dvoje datira još od novembra 2012, kada je lideru SAD prebacila da nosi tepih na glavi. Tramp joj je tada odgovorio da je to njegova kosa, uz opasku da joj obećava da neće pričati "o njenim mnogobrojnim plastičnim operacijama koje nisu uspele".

Čovek koji je predvideo Trampovu pobedu 2016. predvideo ju je i 2020.

Čuveni američki profesor na univerzitetu u Vašingtonu Alan Lihtman, koji već 35 godina uspešno predviđa ko će doći na mesto predsednika SAD, što je učinio i 2016, smatra da aktuelni lider Donald Tramp ponovo dobija izbore 2020. On kaže da bi rezultat bio drugačiji samo ukoliko bi se šest od 13 ključnih faktora okrenulo protiv njega.

- Demokrate fundamentalno greše u politici impičmenta, to jest opoziva, a mogle bi da dobiju Trampa samo ako ga smaknu pre 2020. - smatra Lihtman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading