(VIDEO) STRAVA I UŽAS: Aligatori im plivaju po dvorištima!

Autor: mondo.rs

Svet

31.08.2017

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 350 opasnih aligatora moglo bi uskoro da se nađe na poplavljenim ulicama u američkoj državi Teksas koju su pogodile stravične poplave nakon što je protutnjao uragan Harvi.

RepublikaFoto: youtube.com/Inside Edition
Aligatori plivaju po dvorištima Teksašana

Stanovnici jugoistočnog dela Teksasa neprekidno se bore već nekoliko dana s poplavama, a sada će im nove muke zadati i opasni reptili u Beaumontu koje je utočište za više stotina aligatora.

Dva ogromna aligatora, duga oko četiri metra, koji se zovu Big Al i Big Teks, preventivno su smešteni u kaveze kako ne bi pobegli i ugrozili stanovništvo.

Međutim, u tom delu Teksasa živi na stotine opasnih aligatora, koje će, kako kažu stručnjaci, teško uspeti da zadrže podalje od ljudi.

Na snimcima se već mogu videti aligatori kako plivaju u dvorištima poplavljenih domaćinstava.

Velika količina kišnih padavina izazvala je velike poplave u Teksasu, a posledice počinju da se osećaju i u Luizijani.

Američki Nacionalni centar za uragane objavio je da se tropska oluja Harvi, mimo očekivanja, vraća prema Meksičkom zalivu nakon što je krenula prema unutrašnjosti, otkako je stigala do kopna u petak uveče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading