Tinejdžer brutalno ubio školsku drugaricu: ŽELIM DA BUDEM SERIJSKI UBICA!

Autor: blic.rs

Svet

29.08.2017

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski tinejdžer (13) prošle srede brutalno je ubio svoju školsku drugaricu i komšinicu Tamires Paula de Almeidu (14). Prvo je pokušao da je ubije udarajući njenom glavom u zid, a kada mu to nije pošlo za rukom, izvadio je nož i ubo je deset puta. Nesrećnu devojku pronšala je majka u neprepoznatljivom stanju.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Prvo je pokušao da je ubije udarajući njenom glavom u zid, a kada mu to nije pošlo za rukom, izvadio je nož i ubo je deset puta

Šokantan slučaj dogodio se na stepeništu zgrade u kojoj su oboje živeli u gradu Gojanija.

Žrtva je krenula u školu, a na ubicu je naišla ispred lifta. Tinejdžeri su se poznavali, čak, išli su u isto odeljenje. Policija kaže da je neimenovani maloletni ubica planirao napad i čekao nesrećnu devojčicu koju je iz hodnika uvukao u stepenište za evakuaciju i tu napao.

- Pokušao je da je ubije udarajući njenom glavom o zid, ali ona nije umrla. Kada je video da je i dalje živa, izvadio je nož i ubio je. Zločin je bio tako brutalan i pun besa da se nož uvrnuo u njenom telu. Žrtva je ubodena deset puta u vrat, ruke i grudi - rekaao je policijski zvaničnik Leonidio Alves de Moraes.

Telo unkažene devojčice pronašla je komšinica koja je nije odmah prepoznala. U šoku je počela da viče i doziva u pomoć, što je čula majka žrtve i izašla da vidi šta se dešava. Nesrećna žena doživela je takav šok da je Hitna pomoć morala da dođe po nju, piše Dejli mejl.

Dečak ubica otišao je školu nakon brutalnog zločina i priznao nastavniku Cezaru Sabinu (57) šta je uradio, a potom mu predao i nož zamotan u crno, krvavo platno.

- Došao je i rekao mi da mora da razgovara sa mnom nasamo. Tresao se, bio je crven u licu. Rekao mi je: "Zovite Hitnu, izbo sam nekoga u svojoj zgradi" - ispričao je Sabino i dodao da mu je ubica, kojeg je opisao kao "dobrog učenika koji je retko izostajao sa nastave", rekao da je drugaricu ubio, jer mu se "svidela ideja ubijanja" i hteo je da postane serijski ubica. Kako je rekao, kovao je plan da ubije još dve drugarice.

Nekoliko nastavnika potrčalo je do zgrade u kojoj je ubijena devojčica, a koja se nalazi u blizini, ali nisu uspeli da stignu na vreme.

Dečak je uhapšen, a nastava je u školi otkazana do kraja nedelje jer su učenici u šoku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading