(VIDEO) Ruske šaljivdžije nasankale Makrona: Predstavili se kao ukrajinski predsednik, ostalo je istorija...

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

24.04.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski prankeri Vladimir Kuznjecov (Vovan) i Aleksej Stoljarov (Leksus), pozvali su predsednika Francuske Emanuela Makrona predstavivši se kao novi ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski.

RepublikaFoto: youtube.com/Vovan222prank
Makron i Kuznjecov

Razgovor je počeo Makronovom čestitkom, koji je poželeo (lažnom) Zelenskom da uživa u pobedi na predsedničkim izborima u krugu bližnjih i rodbine.

- Veliko Vam hvala za podršku, 73 odsto - osećam se kao Vladimir Putin, on ima iste takve rezultate - našalio se Zelenski.

Makron je izjavio da sistem u Ukrajini funkcioniše "malo drugačije" nego u Rusiji i da rezultat Zelenskog "izgleda prirodnije".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sagovornici su potom razgovarali o eventualnom izručenju Petra Porošenka u slučaju da reši da se krije od ukrajinskog pravosuđa u Francuskoj.

 

 

Posle toga "Zelenski" i Makron su razgovarali o situaciji u Donbasu i Minskom procesu. Šaljivdžija je rekao da je Porošenkova politika bila neefikasna, kao i da bivši ukrajinski predsednik nije odgovarajuća figura, jer je ometao ujedinjenje Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Predsednik Francuske je odgovorio da je "Zelenski" u pravu i da može da računa na njegovu podršku.

Pranker je na kraju razgovora čestitao Makronu Uskrs i izjavio da će proslaviti pobedu, ali da neće biti "tako pijan, kao što je obično bio Porošenko".

Drugi krug predsednièkih izbora u Ukrajini održan je 21. aprila. Za predsednika Ukrajine izabran je komičar Vladimir Zelenski koji je dobio 73,22 odsto glasova birača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading