Peskov otkriva: Priprema samita Putina i Kim Džong Una ušla u finalni stadijum

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

22.04.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Priprema susreta predsednika Rusije i Severne Koreje Vladimira Putina i Kim Džong Una ušla je u finalni stadijum", izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Putin i Peskov

Kako je podsetio, Kim Džong Un bi u Rusiju trebalo da doputuje do kraja aprila, iako još uvek nije precizirao kog datuma tačno.

- Nažalost, ne mogu vam ništa više reći od onog što sam do sada govorio. Ne postoje nove informacije, iako mogu da potvrdim da se priprema posete nalazi u finalnom stadijumu - istakao je.

 

 

Prethodno je južnokorejska agencija "Jonhap" saopštila da će susret dvojice lidera najverovatnije biti organizovan u ruskom gradu Vladivostoku.

Takođe, ruski mediji su pisali i da je jedan severnokorejski činovnik nedavno boravio u Vladivostoku, kako bi utvrdio da li postoje svi osnovi za osiguranje bezbednosti severnokorejskog lidera na železničkoj stanici u tom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading