Holandski bankar koji je razotkrio Iluminate pronađen mrtav na Floridi

Autor: Republika

Svet

27.08.2017

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronald Bernard (61), elitni holandski bankar koji je razotkrio finansijsku industriju Iluminata pronađen je mrtav na Floridi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bernard je živeo je u Sebringu na Floridi od prošle godine, posle venčanja sa američkom državljankom. Kancelarija šerifa okruga Hajland je saopštila da je Ronald Bernard pozvao 911 u 15:46 sati i rekao da se izgubio dok je šetao u u prirodi.

Nepristupačan teren

Više od desetak policajaca, zajedno sa K-9 jedinicama, vazduhoplovnim jedinicama iz okruga Hajland i Polk, četvorotočkašima iz HSCO i Komisije za zaštitu ribe i divljih životinja Floride, tražilo je Ronalda Bernarda.

- Teren je bio veoma nepristupačan, a tragači su s vremena na vreme bili u dubokoj vodi dok su pokušavali da otkriju Fernandovu lokaciju - rekla je šerifova kancelarija.

Policija je pokušavala da prati signal njegovog mobilnog telefona, ali je on stalno pokazivao različite lokacije. Bernard je odgovorio na pozive nekoliko puta i rekao da je u opasnosti, ali je nastavio da se kreće iako mu je rečeno da ostane na mestu, saopštila je policija.

Poslednji kontakt koji su dispečeri imali sa bivšim bankarom  bio u 18:13 sati.

Posle desetak minuta helikopter okruga Polk spazio je Bernarda, kako leži okrenut licem na dole u plitkoj vodi na oko 300 metara od poslednje poznate lokacije njegovog mobilnog telefona, i na oko 3 kilometra od ulaza na stazu San ’n Lejk bulevara i Balboa bulevara. Tačan uzrok smrti biće utvrđen obdukcijom.

Žrtvovanje dece

Ronald Bernard je progovorio o okultinoj praksi i žrtvovanju dece među elitama bankarske industrije, opisujući svoja iskustva u seriji intervjua koji se proširio internetom ranije ove godine.

Otkrio je eksplicitne detalje o načinu na koji Iluminati koriste žrtvovanje dece za testiranje i ucenjivanje svojih članova. Rekao je da je i od njega zatraženo da žrtvuje dete na jednoj zabavi, i da je tada rešio da napusti iluminate.

- Upozoren sam kada sam ušao u sve ovo – ne radi to osim ako ne možeš svoju savest 100 posto staviš u zamrzivač. Tada sam čuo sebe kako se smejem, ali to uopšte nije bila šala. Trenirao sam da postanem psihopata i nisam uspeo - naveo je on.

Opisujući period kada je njegov "zamrzivač počeo da se kvari", Ronald je takođe pričao priče o rušenju nacionalnih ekonomija i bankrotiranim ekonomijama. Ove akcije su dovele do samoubistava i uništenja - uspeh vredan slavlja, kako kažu njegove kolege bankari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading