Student izbo nožem dve koleginice, samo da bi VIDEO KAKO JE TO!

Autor: Republika

Svet

02.04.2019

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saopštila da je lišila slobode studenta drame koji je pokušao da ubije dve svoje koleginice dok su snimali rimejk scene iz filma "Efekat leptira".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Džek Vašer (20) student univerziteta Hartford u Konektiketu naneo je više uboda nožem sovojim koleginicama u sobi studentskog doma. Kako se navodi, on je koleginice stare 19 i 21 godinu teško ranio tokom pokušaja da ponove scenu iz kultnog filma Efekat leptira. Nakon što je počinio pokušaj ubistva, on je pobegao sa lica mesta.

Nakon hapšenja, on je u policiji dao izjavu u kojoj je naveo da je želeo da vidi kako to izgleda ubosti nekoga nožem, ali je kasnije dopunio izjavu činjenicom da se previše uživeo u ulogu.

- Delovao sam kao psihopata - rekao je on.

Kako se navodi, devojka stara 19 godina nalazi se i dalje u kritičnom stanju nakon zadobijenih rana u predelima grudi i leđa, dok je druga devojka stara 21 godinu, koja je zadobila slične povrede u stabilnom stanju.

Vašeru je izrečena kaucija u visini od milion dolara, a on se trenutno nalazi u bolnici iz nepoznatih razloga. Njemu će biti suđeno po dve tačke optužnice za pokušaj ubistva, kao i po dve tačke za napad prvog stepena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading