(FOTO) JEL MOGLO GORE?! Troje poginulo u padu aviona, a policajci koji su krenuli na mesto nesreće stradali u udesu

Autor: Tanjug

Svet

31.03.2019

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion je poleteo iz Francuske ka gradu Egelsbahu u centralnoj Nemačkoj, kada se srušio i zapalio u polju nedaleko od Erćauzena, 10 kilometara južno od Frankfurta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ostaci aviona

Tri osobe su poginule danas u nesreći malog aviona u blizini Frankfurta, a još dvoje ljudi je poginulo u sudaru jednog vozila sa policijskim automobilom koji se kretao ka mestu pada letelice, saopštila je nemačka policija.

Kako se navodi u saopštenju koje je preneo AP, avion je poleteo iz Francuske ka gradu Egelsbahu u centralnoj Nemačkoj, kada se srušio i zapalio u polju nedaleko od Erćauzena, 10 kilometara južno od Frankfurta.

Foto: Tanjug/AP

Policija je saopštila da veruje da je u avionu sa šest sedišta bilo dvoje putnika i pilot i navela da još radi na identifikaciji nastradalih.

Foto: Tanjug/AP
Smrskan policijski auto

Nemačka agencija DPA je javila da je u sudaru automobila i policijskog vozila koje se kretalo ka mestu nesreće poginulo dvoje ljudi, dok je troje ozbiljno povređeno, prenosi AP.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading