(VIDEO) Šefica napala trudnicu što često izlazi na pauzu, pa počela da je davi!

Autor: Telegraf, Republika

Svet

31.03.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja menadžerka u jednom restoranu brze hrane u Portlandu u SAD osuđena je na tri godine uslovne kazne zbpog napada na trudnu koleginicu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Trenutak pre nego što je šefica nasrnula na zaposlenu

Linda Vitkerson (48) proglašena je krivom za napad i davljenje koleginice sa posla. Sudija joj je naložio da prisustvuje časovima za kontrolu besa, da plati 250 dolara i da odradi 100 sati društvenog rada.

Video bezbednosne kamere pokazuje kako svađa u kuhinji restorana između nje i Meri Hulet prerasta u fizički okršaj kada menadžerka nasrće na radnicu, hvata je za grlo i počinje da je davi.

Vitkersonova se u više navrata žalila na Hulet zbog toga što je zbog trudnoće odlazila na pauze tokom radnog vremena. Svađa je eskaloirala kada je Hulet tokom jedne pauze naručila hranu koja nije stigla do pred kraj pauze, zbog čega joj je menadžerka zabranila da ruča, jer će to produžiti vreme koje koristi za odmor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading