(VIDEO 18+) Ova spravica je novi hit na internetu: Kamere za penis zaludele planetu!

Autor:

Svet

29.03.2019

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet je poludeo za novom seksualnom senzacijom - kamerom za penis. Naime, pojedini proizvođači došli su na ideju da popularnoj go-pro kameri, koja se okači na kacigu i snima dešavanja iz ugla samog aktera, naprave konkurenta u vidu kamere za penis. Ta popularna kamera u vidu prstena koji se navuče na penis košta između 150 i 180 dolara (oko 16.000 dinara) i već beleži rekordnu prodaju.

RepublikaFoto: Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash
Foto: Ilustracija

- Pomaže vam da imate jaču erekciju. Prsten na kojem se nalazi kamera proizveli smo u luksuznoj mat crnoj boji, rastegljiv je, ali ujedno i čvrst, kako bi udobno stao na koren penisa i omogućio kameri da stoji čvrsto - stoji u opisu ove seks-igračke.

Proizvođač navodi i da erotske snimke dok ste na sedmom nebu možete da sačuvate, a ova revolucionarna sprava omogućava da ih posle pogledate na telefonu pomoću bezbedne aplikacije Secure Mobile App.

Prema mišljenju srpskog seksologa Jovana Marića, snimanje seksualnog čina jedan je od načina da se partneri dodatno nadraže i uzbude.

RepublikaFoto: youtube.com/dusedo
Ovako izgleda kamera za ponos

SEKS-IGRAČKE SA KAMEROM

Pre svega nekoliko godina žene širom planete poludele su za štapom za seks-selfi. Reč je o spravi u obliku vibratora koja na vrhu vibratora ima kameru. Žene zahvaljujući njoj mogu da vide kako njihova vagina izgleda iznutra tokom orgazma. Ipak, to nije sve. Pomoću ovog vibratora mogu da naprave fotografije svoje unutrašnjosti i podele ih sa svojim partnerom preko aplikacije FaceTime.

- Ogroman broj parova voli da se gleda u ogledalu dok ima seksualni odnos, to ih uzbuđuje. Zato i ne začuđuje da će ih dodatno stimulisati kamera, posebno što taj čin ostaje zabeležen, pa oni mogu ponovo da ga pogledaju i opet se nadraže - navodi naš sagovornik.

Marić: Muškarci su više vizuelni tipovi i uzbuđuje ih da gledaju seksualne odnose, dok je ženama mnogo bitniji dodir

On ističe da ovaj vid seksualne zabave mnogo više uzbuđuje muškarce nego žene.

- Oni su više vizuelni tipovi i uzbuđuje ih da gledaju seksualne odnose, dok je ženama mnogo bitniji dodir. Zbog toga i smatram da će pre muškarac želeti da kupi prsten sa kamerom nego njegova partnerka - zaključuje Marić.

Ovo nije prva seks-igračka koja je digitalizovana. Proizvod "Svakom Siime Eye" predstavlja dildo koji sadrži kameru, a koji možete da naručite za oko 205 dolara (oko 22.000 dinara).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading