Telepatijom protiv Bregzita

Autor: Tanjug, Republika

Svet

25.03.2019

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati iluzionista i telepata Uri Geler poručio je britanskoj premijerki Terezi Mej da joj neće dozvoliti da Britaniju izvede iz Evropske unije i da će upotrebiti i telepatiju da je u tome zaustavi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tereza Mej

U otvorenom pismu britanskoj premijerki, Geler je naveo da "fizički i veoma snažno" oseća da je većina Britanaca protiv Bregzita.

- Mnogo vas volim, ali vam neću dozvoliti da vodite Britaniju u Bregzit. Ma koliko vam se divio, telepatski ću vas zaustaviti i, verujte mi, u stanju sam da to izvedem. Pozivam vas da neodložno zaustavite taj proces dok još imate šansu -, poručio je Geler, prenosi Gardijan.

Geler, koji sada živi u Izraelu, a živeo je u Soningu u Engleskoj, naveo je u pismu da premijerku zna 21 godinu i da je ona bila gost u njegovoj kući, kao i da je tri godine pre nego što će Mej postati premijer predvideo njenu pobedu.

Takođe tvrdi da koristi "moć svog uma" da bi obezbedio da Džeremi Korbin nikada ne dobije ključeve zdanja u Dauning stritu 10.

Gardijan podseća da je Centralna obaveštajna agencija čak testirala Gelerove moći i telepatske sposobnosti.

Geler je u javnosti najviše poznat po krivljenju metalnih kašika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading