Prodao ćerku (1) za 7.800 evra, a onda je žena pronašla jeziv snimak u telefonu!

Autor:

Svet

21.03.2019

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac na jugozapadu Kine uhapšen je jer je prodao svoju ćerku na internetu za 7.800 evra kako bi isplatio svoje kockarske dugove.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Muškarac, koji je identifikovn po prezimenu Điang, prodao je dete paru nakon što je upao u dugove kockanjem preko interneta.

Prošlog novembra, Điang je svojoj supruzi rekao da će ostati sa njegovom majkom u gradiću koji je oko 140 kilometara udaljen od njihove kuće.

Majka je postala sumnjičava nakon što se nije čula od ćerkom skoro tri meseca. Svaki put kad bi pitala muža o tome gde se njihova ćerka nalazi, davao joj je različite izgovore za odlaganje njenog povratka.

Zabrinuta majka je u februaru proverila telefon svog muža i otkrila snimak razgovora između njega i kupaca njihove ćerke. Istog dana sastala se sa svekrvom, koja joj je rekla da joj je dete odvedeno pre nekoliko nedelja.

Majka je odmah prijavila incident policiji, a muž je pobegao. Nakon istrage, policija ga je pronašla u jednom hotelu krajem februara.

On je priznao da je dugovao veliku sumu i odlučio se za ekstremne mere nakon što je video post na internetu o usvajanju dece.

Điang je lagao i kupcima, paru kome je prodao dete da više ne može da priušti da odgaja devojčicu jer se razveo od supruge i oba roditelja su mu umrla.

Devojčica je pronađena i vraćena majci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading