Horor sa hepiendom: Majku monstruma i njenu ćerku (2) od sigurne smrti spasila je neverovatna stvar!

Autor: blic.rs

Svet

19.03.2019

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka iz Rusije bacila je svoju dvogodišnju ćerku kroz prozor sa devetog sprata, a zatim je i sama skočila u nameri da izvrši samoubistvo, ali su velikim srećnim okolnostima i majka i dete ostali živi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neimenovana devojka (21) iz ruskog grada Ufa, bacila je bebu kroz prozor, da bi ubrzo potom skočila i ona, međutim i nju i ćerku, od sigurne smrti su spasili snežni nanosi koji su se nalazili na tlu.

Kako se navodi, devojka je optužena za pokušaj ubistva i preti joj do pet godina zatvora ako bude proglašena krivom.

Rođaci su rekli da je bila u veoma lošem raspoloženju na dan incidenta.

- Bila je vrlo napeta, vikala je na mene celo jutro i bacala stvari po stanu. Spremala se da odvede dete na rutinski pregled u dom zdravlja. U jednom trenutku sam otišla u kuhinju i ostavila sam je sa devojčicom u spavaćoj sobi. Nadala sam se da će se tako malo smiriti. Nekoliko minuta kasnije, kada sam se vratila, videla sam da je soba bila prazna. Na svu sreću, moja bratanica je sada u redu. Njen otac će se brinuti o njoj i cela naša porodica će mu pomoći-izjavila je snaja devojke.

Iz bolnice su saopšili da je dete primljeno u teškom stanju.

- Dete je hospitalizovano u teškom stanju. Majka je prošla sa modricama i njeno zdravlje nije bilo u opasnosti. Doktori su uspeli da spsu život devojčice i njen život trenutno nije u opasnosti - izjavili su iz bolnice.

Majka je otpuštena iz bolnice nekoliko dana nakon incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading