Slučaj za nevericu: Četvorica dečaka se otrovala pesticidom, a razlog zašto su ga popili je bizaran!

Autor: blic.rs

Svet

03.03.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri dečaka, uzrasta od 12 do 14 godina, preminula su nakon što su uzeli otrov za koji su mislili da je sredstvo za povećanje penisa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tragičan incident u kojem su stradala četvorica od petorice dečaka iz Lesota u Južnoj Africi, kojima je rečeno da su kuglice fostokisna, smrtonosnog pesticida, zapravo lek za povećavanje muškosti, potresao je tamošnju javnost.

Kako se navodi, nije jasno kako su dečaci nabavili otrov, ali ni identitet osobe koja im je preporučila fostoksin kao preparat za povećanje penisa. Četvorica od petorice dečaka su odmah popila kugilce, dok je peti sačuvao svoje "za posle večere", što mu je i spasilo život.

Baka jednog od nastradalih dečaka izjavila je da su starešine sela bile u šoku zbog incidenta, ali i da joj još nije omogućeno da priča sa preživelim dečakom o detaljima incidenta.

- Dvojica od njih četvorice su uspeli da kažu nekoliko reči pre nego što su preminuli u bolnici. Nažalost, moj unuk je preminuo tokom transporta u bolnicu, dok je četvrti dečak umro narednog dana - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading